Åpent galleri - nå også på nett

Hos Galleri NORD er det fremdeles mulig å komme innom og oppleve både kunst og håndverk, med god avstand til hverandre og ansatte. Vi legger dessuten til rette for at du snart kan se den nåværende utstillingen til Bernt Snorre på nett!

På Galleri NORD har vi den siste tiden fokusert på å legge til rette for at våre gjester skal føle seg velkomne og trygge ved et besøk. Vi har desinfisert og vasket alle flater, alt utstyr og tilgjengeliggjort desinfeksjonsmiddel for våre gjester. Vi følger råd og restriksjoner fra FHI, og forventer at våre besøkende også er informert og tar hensyn til disse. Føler du deg ikke bra, hoster eller nyser, ser vi helst at du holder deg hjemme og blir frisk. Ellers oppfordrer vi til god håndhygiene og at man holder anbefalt avstand.

Når du ikke kan komme til kunsten, kan kunsten komme til deg
Våre nettsider, som nylig er lansert, vil etter hvert vise frem hva vi kan by på i vårt rikholdige sortiment når det gjelder både kunst og kunsthåndverk og gaver. Vi vil legge til rette for at du kan få tilsendt og fraktet dine eventuelle kjøp direkte i postkasse eller levert på døra/trappen, pent pakket hvis ønskelig. Mulighetene er uendelige, og sammen finner vi gode løsninger. Vi har både vipps og fakturabetaling som tilgjengelige alternativer.

Om oss:
Galleri NORD er etablert på den Nord-Norske identiteten, den åpne og ærlige rausheten som er særegent for landsdelen. I en landsdel hvor frost og snø er et visuelt bakteppe, bidrar galleriet med det fargerike identiteten til et varmt folk i Arktis. Galleriet er et sted hvor gjestene kommer med åpent sinn, hvor de vet at de kan finne kunst som berører på regnværsdager, soldager og snødager. Kunsten du møter her inne er like forskjellig som menneskene som kommer inn døren. Like sammensatt som epokene i et liv, det livet som består gleder, sorger, overraskelser og berg- og dalbaner.I gaveavdelingen kan besøkende finne kunsthåndverk av keramikk og glasskunst, samt smykker og vesker. Et sted hvor man kan finne gaver til sine nærmeste, men kanskje viktigst; gaven til deg selv.

Velkommen!

Illustrasjon gavebutikk.jpg